• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkarapyttis

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,45 €/annos.
Makkarapyttis
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 4-5(400 g)perunaa keitettynä (vihreä tai keltainen pussi)
    • 1iso sipuli
    • 1iso punainen paprika
    • 1pkt(500 g)HK Kevyt Sininen lenkkimakkaraa
    • 2rklFlora Culinesse juoksevaa margariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1/2-1prk(à 2 1/2 dl)Crème Bonjour Cuisinea, valkosipuli & yrtit
    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Viipaloi kuoritut perunat. Suikaloi tai kuutioi sipuli ja paprika. Kuori makkara ja viipaloi myös se.
  2. Ruskista ensin makkaraviipaleet rasvassa. Siirrä ne lautaselle. Kuullota sipuleita pari minuuttia ja siirrä myös ne lautaselle.
  3. Ruskista perunat pannulla, lisää joukkoon paprikat ja anna niiden hieman pehmentyä. Mausta yrttisekoituksella, suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon makkarat ja sipulit.
  4. Annostele pyttipannu lautasille, lisää päälle nokare Crème Bonjouria ja koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa lisäksi sitruunavinaigretella maustettua vihreää salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Paista halutessasi lisäksi 1 kananmuna/ruokailija ja nosta munat pyttipannun päälle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal478 kJ
  • Proteiinia4,28 g
  • Hiilihydraatteja8,88 g
  • Rasvaa6,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille