• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-perunatortilla

Makkara-perunatortilla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi kypsät perunat, sipuli ja paprikat. Kuori makkarat ja viipaloi myös ne.
  2. Kuumenna tilkka öljyä isossa pannussa ja ruskista ensin makkaraviipaleet. Siirrä makkarat lautaselle odottamaan. Kuullota öljyssä sipuliviipaleet ja siirrä nekin lautaselle. Lisää perunat pannuun ruskistumaan ja hetken kuluttua myös paprikat. Anna hautua hetki.
  3. Lisää pannulle makkarat ja sipulit. Mausta yrttisekoituksella, suolalla ja pippurilla. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita.
  4. Kaada munat pannuun ja anna hyytyä miedolla lämmöllä. Pane päälle kansi. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal580 kJ
  • Proteiinia6,62 g
  • Hiilihydraatteja5,66 g
  • Rasvaa9,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1