• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-kasvisnyytit

Makkara-kasvisnyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 435 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta
    • 3(200 g)porkkanaa
    • 1sipuli
    • 1punainenpaprika
    • 1(400 g)kukkakaali
    • 1pkt(400 g)Camping grillimakkaraa
    • 2rklPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1tlProvencen Mix -yrttiseosta
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä neljä kaksinkertaista foliopalaa työpöydälle. Kuori tai raaputa porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi 5 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Viipaloi sipuli, kuutioi paprika ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Viipaloi makkarat ja siirrä kulhoon. Mausta ne chilikastikkeella. Jaa kasvikset, makkarat ja valutetut salaattijuustokuutiot folioiden päälle. Mausta yrttisekoituksella ja mustapippurilla. Sulje folionyytit hyvin.
  3. Grillaa nyyttejä 10-15 minuuttia tai kypsennä uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisäksi uusia perunoita, salaattia ja tuoretta leipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 435 kcal1 820 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille