• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Siskonmakkarapyttis

Siskonmakkarapyttis on nopea arkiruoka ja mukavaa vaihtelua tutulle siskonmakkarakeitolle.
Siskonmakkarapyttis
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 425 kcal / annos (355g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 1(400 g)kesäkurpitsa
    • 6(400 g)perunaa keitettynä (vihreä tai keltainen pussi)
    • 3nippusipulia varsineen
    • 1iso (200 g)punainen paprika
    • 1rklöljyä
    • 1pkt(500 g)siskonmakkaroita
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kesäkurpitsa ja keitetyt perunat. Suikaloi sipulit ja hienonna sipulien varret. Kuutioi puhdistettu paprika.
  2. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Purista siskonmakkarat pieninä palloina kuumalle pannulle ja ruskista ne. Lisää sipulit pannulle ja kuullota niitä pari minuuttia. Siirrä kypsät makkarapalat ja sipulit pois pannulta erilliseen kulhoon.
  3. Lisää pannulle tilkka öljyä, paprikat ja kesäkurpitsat. Kypsennä kasviksia hetki ja siirrä nekin pois pannulta.
  4. Ruskista lopuksi perunat ja sekoita joukkoon muut kasvikset sekä makkarat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Annostele pyttipannu lautasille ja ripottele annosten päälle hienonnettua tuoretta basilikaa. Voit valmistaa pyttipannun myös muurinpohjapannulla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Paista halutessasi lisäksi 1 kananmuna/ruokailija.

Ravintosisältö perannos 355g100 g

  • 425 kcal1 780 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille