Bratwursti-hapankaaliruukku
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Bratwursti-hapankaaliruukku syntyy nopeasti käyttämällä valmista hapankaalia ja kasvissuikaleita. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 250 g) | tai |
1 | sipuli tai |
1 | punainen paprika tai |
2 rkl | öljyä tai |
1 ps (250 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 tl | Pirkka pizzamaustetta tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 rs (400 g) | tai |
Pinnalle | |
---|---|
tuoretta persiljaa hienonnettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli. Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.
Ruskista bratwurstit öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja ruskista kevyesti. Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet. Anna hautua tiiviin kannen alla 5–10 minuuttia.
Lisää hapankaali ja kuumenna. Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(93 arviota)
- alle 30 min4,0(115 arviota)
- yli 60 min3,9(34 arviota)
- alle 30 min3,3(17 arviota)
- alle 30 min4,3(40 arviota)
- alle 30 min4,2(17 arviota)
- 30 - 60 min4,7(6 arviota)
- alle 30 min3,7(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (6 arviota)