• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bratwursti-hapankaaliruukku

Bratwursti-hapankaaliruukku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 268 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoretta persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli. Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.
  2. Ruskista bratwurstit öljyssä pannulla. Lisää sipuli ja ruskista kevyesti. Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet. Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.
  3. Lisää hapankaali ja kuumenna. Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 268 kcal1 120 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja8,6 g
  • Rasvaa20,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1