• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possupaisti ja omena-sellerigratiini

Possupaisti ja omena-sellerigratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • n. 1,2kgporsaan sisäpaistia

Gratiini

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista possun sisäpaisti pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori selleri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja edelleen tulitikun kokoisiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi omenat.
  3. Levitä sellerit ja omenat kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada kerma vuokaan.
  4. Kypsennä uunissa 225 asteessa 35 minuuttia. Lisää juustoraaste vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia. Tarjoa viipaloidun possun ja salaatin kanssa. Gratiini maistuu myös sellaisenaan kasvisruokana tai kalan lisäkkeenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal538 kJ
  • Proteiinia8,75 g
  • Hiilihydraatteja3,06 g
  • Rasvaa8,88 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille