
Mustapippurijuusto-broilerit ja uunijuurekset
Broilerin paistileikkeet täytetään mustapippurituorejuustolla ja kypsennetään kääröinä uunissa.
4 annosta30 - 60 min110 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(n. 600 g)Kariniemen Kananpojan paistileikkeitä, maustamaton
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat mustapippurituorejuustoa
- ripaussuolaa
- cocktailtikkuja
Paistamiseen
- juoksevaa rasvaseosta
Lisäksi
- 1ps(600 g)Pirkka uunijuureksia (pakaste)
- 2rklöljyä
- 1tltimjamia
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Ota broilerit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta. Nosta broilerit leikkuulaudalle ja mausta suolalla molemmin puolin. Lohko juusto 6 osaan. Pane jokaiselle broilerille juustopala, painele juustopaloja tarvittassa hieman litteämmiksi. Muotoile broilerit kääröiksi ja sulje cocktailtikuilla.
- Kaada juurekset laakeaan uunivuokaan. Sekoita juuresten joukkoon öljy, timjami ja suola. Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia.
- Ruskista broilerit rasvassa pannulla. Ota juurekset uunista ja kääntele niitä lastalla. Nosta broilerit juuresten päälle vuokaan. Jatka kypsentämistä vielä 20-25 minuuttia, kunnes broilerit ja juurekset ovat kypsiä. Irrota cocktailtikut. Tarjoa mustapippurijuusto-broilereiden ja uunijuureksien lisäksi raikasta salaattia.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 110 kcal461 kJ
- Proteiinia 11,5 g
- Hiilihydraatteja3,59 g
- Rasvaa5,45 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi