• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mango-jogurttisohjo

Mango-jogurttisohjo on ihanan raikas välipala. Se sopii myös jälkiruoaksi.
Mango-jogurttisohjo
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 95 kcal / annos (140g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuutioi mangot. Leikkaa mangosta pitkittäin kaksi puolikasta siten, että samalla poistuu mangon litteä kivi. Ruuduta puolikkaisiin jäänyt hedelmäliha veitsellä viiltoja vetämällä. Käännä mangon kuori alaspäin, jotta muodostuu kupera kuppi. Irrota kuutiot esimerkiksi lusikalla. Pane mangokuutiot lautaselle tai tarjottimelle yhteen kerrokseen ja pakasta niintä vähintään tunti. Kasta lautasen pohja lämpimään veteen ja irrota mangot lautasesta esimerkiksi teräslastalla.
  2. Pane jäiset mangokuutiot, jogurtti ja halutessasi sokeri tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon ja soseuta sileäksi. Tarjoa heti.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 95 kcal397 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua