Mango-jogurttisohjoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mango-jogurttisohjo

Mango-jogurttisohjo on ihanan raikas välipala. Se sopii myös jälkiruoaksi.

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuutioi mangot. Leikkaa mangosta pitkittäin kaksi puolikasta siten, että samalla poistuu mangon litteä kivi. Ruuduta puolikkaisiin jäänyt hedelmäliha veitsellä viiltoja vetämällä. Käännä mangon kuori alaspäin, jotta muodostuu kupera kuppi. Irrota kuutiot esimerkiksi lusikalla. Pane mangokuutiot lautaselle tai tarjottimelle yhteen kerrokseen ja pakasta niintä vähintään tunti. Kasta lautasen pohja lämpimään veteen ja irrota mangot lautasesta esimerkiksi teräslastalla.
  2. Pane jäiset mangokuutiot, jogurtti ja halutessasi sokeri tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon ja soseuta sileäksi. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille10 arvostelua