• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mangolassi

Intialainen mangolassi sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi. N. 0,85€/annos*.
Mangolassi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 70,2 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta mangoviipaleet ja soseuta sauvasekoittimella. Jos käytät tuoretta mangoa, kuori ja paloittele se ennen soseuttamista. Lisää joukkoon jogurtti, appelsiini- ja sitruunanmehu ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. (Jäähdytä kylmäksi.)
  2. Annostele juoma laseihin ja ripottele pinnalle sitruunamelissaa tai minttua. Tarjoa juoma välipalana tai jälkiruokana.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 70,2 kcal294 kJ
  • Proteiinia1,38 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa1,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille17