Broileria, pariloituja hedelmiä ja jogurttia
Pariloidut hedelmät ovat maistuva lisä broilerinkoiville. Jogurttikastike on maustettu inkiväärillä, limetillä ja mangochutneylla
3-4 annosta30 - 60 min580 kcal / annos (475g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1rs(1,2 kg)Pirkka broilerin koipireisiä, marinoitu
- 4nektariinia
- 1mango
- 2limettiä
- 1tlk(227 g)Pirkka ananasviipaleita mehussa
- 1tlk(535 g)Pirkka maissintähkiä
- öljyä
- ripausmustapippuria
Jogurttikastike
- 1/2tlk(à 400 g)maustamatonta jogurttia
- 1/2dlPirkka mangochutneya
- 1 1/2rkllimetinmehua
- 1/2tlinkivääritahnaa
Valmistus
30 - 60 min- Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan eli 200 asteessa noin 50 minuuttia.
- Valmista jogurttikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Siirrä kastike jääkaappiin.
- Halkaise nektariinit ja poista kivet. Leikkaa nektariinit reiluiksi lohkoiksi. Kuori mango, poista kivi ja paloittele hedelmäliha. Pese limetit ja leikkaa ne paksuiksi viipaleiksi. Valuta ja kuivaa ananasviipaleet. Paloittele maissintähkät.
- Kuumenna öljy parilassa. Pariloi hedelmät ja maissit kauniin raidallisiksi. Pidä ne lämpiminä. Tarjoa hedelmät broilereiden ja jogurttikastikkeen kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 475g100 g
- 580 kcal2 430 kJ
- Proteiinia 30 g
- Hiilihydraatteja62 g
- Rasvaa24 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi