• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria, pariloituja hedelmiä ja jogurttia

Pariloidut hedelmät ovat maistuva lisä broilerinkoiville. Jogurttikastike on maustettu inkiväärillä, limetillä ja mangochutneylla
Broileria, pariloituja hedelmiä ja jogurttia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 580 kcal / annos (475g)

Ainekset

3-4 annosta

Jogurttikastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan eli 200 asteessa noin 50 minuuttia.
  2. Valmista jogurttikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Siirrä kastike jääkaappiin.
  3. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Leikkaa nektariinit reiluiksi lohkoiksi. Kuori mango, poista kivi ja paloittele hedelmäliha. Pese limetit ja leikkaa ne paksuiksi viipaleiksi. Valuta ja kuivaa ananasviipaleet. Paloittele maissintähkät.
  4. Kuumenna öljy parilassa. Pariloi hedelmät ja maissit kauniin raidallisiksi. Pidä ne lämpiminä. Tarjoa hedelmät broilereiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 475g100 g

  • 580 kcal2 430 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja62 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille