Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Persimon-kanapataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Persimon-kanapata

Veikeän värikäs persimon-kanapata piristää pimeinä päivinä. Kermaisessa padassa maistuu persimonin lisäksi valkosipuli, dijon-sinappi ja sitruuna.

Ainekset

5–6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota kana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Poista kannat persimoneista ja viipaloi hedelmät.
  3. Viipaloi kanafileet. Ruskista kanapalat 2–3 erässä öljyssä padassa tai kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli. Paista vielä muutama minuutti.
  4. Sekoita joukkoon vesi ja kasvisfondi. Mausta sitruunanmehulla, dijonsinapilla, sitruunankuorella, pippurilla ja chilihiutaleilla. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  5. Lisää pataan ruokakerma sekä persimonviipaleet. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Viimeistele pata basilikalla. Tarjoa kanapata keitetyn riisin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua