• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mangochimichanga

Chimichanga voi olla makea tai suolainen, umpinaiseksi rullaksi kääritty tortilla, joka paistetaan uunissa tai friteerataan.
Mangochimichanga
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 200 kcal / annos (110g)

Ainekset

6 annosta

Mangotäyte

    • 1rs(200 g)Valio Viola mangotuorejuustoa, laktoositon
    • 1(n. 400 g)Pirkka tuore mango
    • 1/2kananmunaa
    • 1rklsokeria
    • 1rkllimetin- tai sitruunanmehua
    • 1tllimetin- tai sitruunan raastettua kuorta
    • 1tlvaniljasokeria

Pinnalle

    • 1/2kananmunaa
    • sokeria
    • kanelia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita tuorejuusto, kuorittu ja kuutioitu mango, muna, sokeri, limetinmehu ja -kuori sekä vaniljasokeri keskenään.
  2. Jaa täyte tortilloille ja kääri umpinaisiksi rulliksi. Nosta rullat saumapuoli alaspäin leivinpaperin päälle pellille. Voitele munalla ja ripottele pinnalle sokeri-kaneliseosta.
  3. Paista 225 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Nosta rullat lautasille ja halkaise rullat vinottain, jotta täyte valuu houkuttelevasti esiin. Tarjoa jälkiruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata tuoreen mangon Pirkka säilykemangoviipaleilla (425/220 g). Täytteestä tulee tällöin hieman löysempi.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 200 kcal836 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1