Vegaaniset mangopavlovat
Vegaaniset pavlovat valmistuvat kikherneiden suolaliemestä. Pavlovat täytetään kookosvaahdolla ja kuutioidulla mangolla.
- 9 kpl
- yli 60 min
Ainekset
9 kpl
- 1dlPirkka kikherneiden suolalientä
- 1dlsokeria
- 1tllimetinmehua
Kookosvaahto
- 1tlk(400 g)Pirkka kookosmaitoa
Lisäksi
Valmistus
yli 60 min- Vaahdota kikherneistä valutettu liemi sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja limetinmehu. Jaa vaahdosta lusikalla noin yhdeksän pyöreää levyä pellille leivinpaperin päälle. Paina keskelle kuoppa täytettä varten.
- Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 2 tuntia, tai kunnes marengit ovat kovettuneet. Sammuta uuni ja jätä marengit jäähtymään uuniin, jotta ne samalla kuivuvat koviksi.
- Vaahdota jääkaappikylmän kookosmaidon kiinteä osa kermavaahdon tapaan. Mausta vaniljasokerilla.
- Kokoa jäähtyneistä marengeista pienet pavlovat. Kuori ja kuutioi mango. Nosta kookosvaahtoa marengin päälle ja laita pinnalle mangokuutioita ja kookoshiutaleita.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Vegaani isosiskoni piti kovasti.
Hei! Ajattelin kiireiden vuoksi tehdä näitä vieraille pari päivää etuajassa. Säilyvätkö pavlovat jääkaapissa muutaman päivän? Voinko käyttää päällä pakastemangoja?
Marja, vegaaninen marenki säilyy parhaiten huoneenlämmössä tiiviissä rasiassa. Ne kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua. K-Koekeittiöllä on käytetty tuoretta mangoa, pakastetusta saattaa irrota nestettä sulatettuna.
Hei, Voiko Pavlovien täyttöön käyttää kookosmaidon sijaan vaahtoutuvaa kaurakermaa? Kookos kun ei makuna kuulu suosikkeihin? Maidottomia reseptejä usein haen, toki osaan myös soveltaa normiohjeet maidottomiksi. Voileipäkakun haluaisin osata tehdä maidottomana, löytyykö siihen ohjeita? Vegaanisessa reseptissä oli pohjassa pähkinää, mutta ne eivät käy allergian takia.
Kaisuliini, voit käyttää täyttöön mitä vain vaahtouutuvaa kermaa. Maidottomaan voileipäkakkuun voit soveltaa halutessasi esimerkiksi vegaanisen voileipäkakun täytettä ja tehdä pohjan tavallisen voileipäkakun pohjasta.