Vegaaniset mangopavlovat
- Annosmäärä9 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Vegaaniset pavlovat valmistuvat kikherneiden suolaliemestä. Pavlovat täytetään kookosvaahdolla ja kuutioidulla mangolla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
9 kpl
1 dl | tai |
1 dl | sokeria tai |
1 tl | limetinmehua tai |
Kookosvaahto | |
---|---|
1 tlk (400 ml) | tai |
1–2 tl | tai |
Lisäksi | |
1 (n. 450 g) | Pirkka syöntikypsä mango tai |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 254 kJ / 299 kcal |
Rasva | 15,5 g |
josta tyydyttynyttä | 12,3 g |
Hiilihydraatit | 35 g |
josta sokereita | 27,2 g |
Proteiini | 2,7 g |
Suola | 0,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Vaahdota kikherneistä valutettu liemi sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja limetinmehu. Jaa vaahdosta lusikalla noin yhdeksän pyöreää levyä pellille leivinpaperin päälle. Paina keskelle kuoppa täytettä varten.
Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 2 tuntia, tai kunnes marengit ovat kovettuneet. Sammuta uuni ja jätä marengit jäähtymään uuniin, jotta ne samalla kuivuvat koviksi.
Vaahdota jääkaappikylmän kookosmaidon kiinteä osa kermavaahdon tapaan. Mausta vaniljasokerilla.
Kokoa jäähtyneistä marengeista pienet pavlovat. Kuori ja kuutioi mango. Nosta kookosvaahtoa marengin päälle ja laita pinnalle mangokuutioita ja kookoshiutaleita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta