Vegaaniset mangopavlovat
- Annosmäärä9 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Vegaaniset pavlovat valmistuvat kikherneiden suolaliemestä. Pavlovat täytetään kookosvaahdolla ja kuutioidulla mangolla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
9 kpl
1 dl | tai |
1 dl | sokeria tai |
1 tl | limetinmehua tai |
Kookosvaahto | |
---|---|
1 tlk (400 ml) | tai |
1–2 tl | tai |
Lisäksi | |
1 (n. 450 g) | Pirkka syöntikypsä mango tai |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 203 kJ / 289 kcal |
Rasva | 14,7 g |
josta tyydyttynyttä | 12,3 g |
Hiilihydraatit | 35,4 g |
josta sokereita | 27,3 g |
Proteiini | 2,4 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Vaahdota kikherneistä valutettu liemi sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja limetinmehu. Jaa vaahdosta lusikalla noin yhdeksän pyöreää levyä pellille leivinpaperin päälle. Paina keskelle kuoppa täytettä varten.
Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 2 tuntia, tai kunnes marengit ovat kovettuneet. Sammuta uuni ja jätä marengit jäähtymään uuniin, jotta ne samalla kuivuvat koviksi.
Vaahdota jääkaappikylmän kookosmaidon kiinteä osa kermavaahdon tapaan. Mausta vaniljasokerilla.
Kokoa jäähtyneistä marengeista pienet pavlovat. Kuori ja kuutioi mango. Nosta kookosvaahtoa marengin päälle ja laita pinnalle mangokuutioita ja kookoshiutaleita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −38 %Pirkka kikherneet suolaliemessä 380g/230gPlussa-kortillaEtuhinta 2,00/3 kpl2,90/kgIlman Plussa-korttia 1,09/kpl (4,74/kg)
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- LimeHinta n. 0,36/kpl4,49/kg
- Pirkka vaniljasokeri 100gHinta 2,69/kpl26,90/kg
- Pirkka kookoshiutale 100gHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Bonduelle Kikherneet 310g/265gHinta 2,39/kpl9,02/kg
- Plussa-etu −14 %Pirkka Luomu kikherneet suolaliemessä 380g/230gPlussa-kortillaEtuhinta 1,70/2 kpl3,70/kgIlman Plussa-korttia 0,99/kpl (4,30/kg)
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,09/kpl1,09/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
- Biona Luomu kookosmaito 400mlHinta 3,29/kpl8,23/l
- Foodin luomu kookosmaito 330mlHinta 1,95/kpl5,91/l
- Meira vaniljasokeri 85g tölkkiHinta 2,65/kpl31,18/kg
- Dr.Oetker 160g vaniljasokeriHinta 2,85/kpl17,81/kg
- MangoHinta n. 1,75/kpl3,89/kg
- Pirkka syöntikypsä mango 1lkHinta n. 1,80/kpl3,99/kg
- Meira Kookoshiutale 150gHinta 2,09/kpl13,93/kg
- Salliselta Kookoshiutale 200gHinta 1,99/kpl9,95/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(42 arviota)
- alle 15 min4,0(2 arviota)
- alle 15 min3,8(16 arviota)
- yli 60 min3,0(2 arviota)
- yli 60 min4,5(483 arviota)
- alle 15 min3,6(38 arviota)
- yli 60 min4,5(26 arviota)
- alle 30 min4,6(30 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (37 arviota)
- Pikkuveli kokki3 vuotta sittenVegaani isosiskoni piti kovasti.
- Marja4 vuotta sittenHei! Ajattelin kiireiden vuoksi tehdä näitä vieraille pari päivää etuajassa. Säilyvätkö pavlovat jääkaapissa muutaman päivän? Voinko käyttää päällä pakastemangoja?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenMarja, vegaaninen marenki säilyy parhaiten huoneenlämmössä tiiviissä rasiassa. Ne kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua. K-Koekeittiöllä on käytetty tuoretta mangoa, pakastetusta saattaa irrota nestettä sulatettuna.
- Kaisuliini5 vuotta sittenHei, Voiko Pavlovien täyttöön käyttää kookosmaidon sijaan vaahtoutuvaa kaurakermaa? Kookos kun ei makuna kuulu suosikkeihin? Maidottomia reseptejä usein haen, toki osaan myös soveltaa normiohjeet maidottomiksi. Voileipäkakun haluaisin osata tehdä maidottomana, löytyykö siihen ohjeita? Vegaanisessa reseptissä oli pohjassa pähkinää, mutta ne eivät käy allergian takia.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenKaisuliini, voit käyttää täyttöön mitä vain vaahtouutuvaa kermaa. Maidottomaan voileipäkakkuun voit soveltaa halutessasi esimerkiksi vegaanisen voileipäkakun täytettä ja tehdä pohjan tavallisen voileipäkakun pohjasta.