Vegaaniset mangopavlovatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaniset mangopavlovat

Vegaaniset pavlovat valmistuvat kikherneiden suolaliemestä. Pavlovat täytetään kookosvaahdolla ja kuutioidulla mangolla.

  • 9 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

9 kpl
    • 1dlPirkka kikherneiden suolalientä
    • 1dlsokeria
    • 1tllimetinmehua

Kookosvaahto

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota kikherneistä valutettu liemi sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja limetinmehu. Jaa vaahdosta lusikalla noin yhdeksän pyöreää levyä pellille leivinpaperin päälle. Paina keskelle kuoppa täytettä varten.
  2. Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin 2 tuntia, tai kunnes marengit ovat kovettuneet. Sammuta uuni ja jätä marengit jäähtymään uuniin, jotta ne samalla kuivuvat koviksi.
  3. Vaahdota jääkaappikylmän kookosmaidon kiinteä osa kermavaahdon tapaan. Mausta vaniljasokerilla.
  4. Kokoa jäähtyneistä marengeista pienet pavlovat. Kuori ja kuutioi mango. Nosta kookosvaahtoa marengin päälle ja laita pinnalle mangokuutioita ja kookoshiutaleita.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua