• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mannapannari

Mannapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 138 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna maito ja ripottele joukkoon mannasuurimot. Keitä 10 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kauraleseet. Anna hieman jäähtyä. Mausta sokerilla, suolalla ja vanilliinisokerilla.
  2. Vatkaa munia hieman ja lisää puuroon. Lisää vehnäjauhot ripotellen, samalla hyvin sekoittaen.
  3. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Pane noin 1 rkl rasvaa pannulle ja anna sulaa lämpimässä uunissa. Sivele leivinpaperi sulaneella rasvalla.
  4. Kaada pannukakkutaikina pannulle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Leikkaa neliöiksi.
  5. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se sokerilla sekä vanilliinisokerilla maun mukaan. Tarjoa mannapannari hillon ja kermavaahdon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 138 kcal578 kJ
  • Proteiinia7,1 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa2,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua