• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mansikka-fetasalaatti

Kesäinen mansikkasalaatti saa seurakseen raikkaan mansikka-vinaigreten. Tämäkin resepti vain n. 5 €/annos*.
Mansikka-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 15 min
  • 98,3 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Mansikka-vinaigrette

    • 100gmansikoita
    • 2rklöljyä
    • 1rklvalkoviinietikkaa
    • 1/2tlsinappia
    • ripaussuolaa
    • ripauspippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Levitä pinaatinlehdet tarjoiluvadille. Poista mansikoista kannat ja viipaloi salaattiin tulevat marjat. Ripottele mansikat ja mustikat salaattipedille. Murusta feta salaatin päälle ja lisää pinnalle reilusti tuoretta basilikaa.
  2. Valmista mansikka-vinaigrette: soseuta mansikat sauvasekoittimella. Lisää öljy, etikka ja sinappi. Sekoita tasaiseksi kierrevatkaimella, kunnes kastike muuttuu sakeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa mansikka-vinaigrette salaatinkastikkeena.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 98,3 kcal411 kJ
  • Proteiinia2,69 g
  • Hiilihydraatteja5,1 g
  • Rasvaa7,13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua