Video
Mansikka-keksijuustokakku
- Annosmäärä20 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Mansikka-keksijuustokakku hyytyy suklaan avulla ilman liivatetta. Näyttävät juustokakkupalat saavat helposti kauniin pinnan mansikkahillon, keksipalojen ja suklaalastujen avulla.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
20 annosta
- 2 pkt (à 176 g) vaniljanmakuisia täytekeksejä (esim. Domino)
- 75 g voita
Täyte
- 2 tlk (à 2 dl) vispikermaa
- 300 g Pirkka valkoista leivontasuklaata
- 2 pkt (à 180 g) Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl limetinmehua
- 1 tl limetinkuorta raastettuna
- 1/2 tlk (à 390 g) Pirkka Parhaat mansikkahilloa
Koristeluun
- 1/2 pkt (à 176 g) vaniljanmakuisia täytekeksejä (esim. Domino)
- Pirkka valkoista leivontasuklaata lastuina
Ravintosisältö
- Energia1 467 kJ / 351 kcal
- Rasva24 g
- josta tyydyttynyttä14,5 g
- Hiilihydraatit30,5 g
- josta sokereita25,8 g
- Proteiini3,3 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Hienonna pohjan keksit sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun vuoan (n. 20 cm x 30 cm) pohjalle.
- Vatkaa kermat vaahdoksi. Sekoita erillisessä kulhossa tuorejuustot, vaniljasokeri, limetinmehu ja -kuori.
- Sulata valkosuklaat mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuustoseoksen joukkoon. Lisää lopuksi seokseen kermavaahto.
- Levitä täyte tasaisesti vuokaan keksipohjan päälle. Levitä mansikkahillo lusikalla raidoiksi täytteen pinnalle. Pidä veistä kohtisuorasti kakun pintaan nähden ja vedä sillä kevyesti mansikkaraitojen poikki, jotta hillo hiukan marmoroituu täytteen joukkoon.
- Murenna loput täytekeksit ja ripottele ne kakun pinnalle. Siirrä kakku peitettynä jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi tai yön yli.
- Koristele kakku valkosuklaalastuilla juuri ennen tarjoilua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −10 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,20/2 kpl8,89/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (9,94/kg)
- Plussa-etu −16 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,49/kpl9,97/kgIlman Plussa-korttia 4,19/kpl (11,97/kg)
- Plussa-etu −16 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,49/kpl10,12/kgIlman Plussa-korttia 4,19/kpl (12,14/kg)
- Plussa-etu −17 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,89/kpl9,63/kgIlman Plussa-korttia 3,49/kpl (11,63/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(337 arviota)
- Videoyli 60 min3,5(57 arviota)
- yli 60 min4,1(59 arviota)
- yli 60 min4,6(78 arviota)
- yli 60 min3,9(41 arviota)
- yli 60 min3,7(85 arviota)
- yli 60 min3,8(76 arviota)
- 30 - 60 min4,2(51 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (81 arviota)
- Näkkileipä7 päivää sittenTosi jees mutta aika makee, mansikkahilloo ei välttämättä tarvii
- KIRSIKKA2 vuotta sittenHerkullinen ja helppo, nopea tehdä
- Keiju2 vuotta sittenTein tästä hieman paksumman valitsemalla pienemmän ja korkeamman vuoan. Pohjassa Oreon tuplacream täytekeksi. Hyvä ja raikas maku. Mansikkahillo lisää makeutta. Itselleni likaa. Makuasioita.