Hyppää sisältöön
Mansikka-keksijuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Mansikka-keksijuustokakku

  • Annosmäärä20 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Mansikka-keksijuustokakku hyytyy suklaan avulla ilman liivatetta. Näyttävät juustokakkupalat saavat helposti kauniin pinnan mansikkahillon, keksipalojen ja suklaalastujen avulla.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

20 annosta
  • 2 pkt (à 176 g) vaniljanmakuisia täytekeksejä (esim. Domino)
  • 75 g voita

Täyte

Koristeluun

Ravintosisältö

  • Energia
    1 467 kJ / 351 kcal
  • Rasva
    24 g
  • josta tyydyttynyttä
    14,5 g
  • Hiilihydraatit
    30,5 g
  • josta sokereita
    25,8 g
  • Proteiini
    3,3 g
  • Suola
    0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna pohjan keksit sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun vuoan (n. 20 cm x 30 cm) pohjalle.
  2. Vatkaa kermat vaahdoksi. Sekoita erillisessä kulhossa tuorejuustot, vaniljasokeri, limetinmehu ja -kuori.
  3. Sulata valkosuklaat mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuustoseoksen joukkoon. Lisää lopuksi seokseen kermavaahto.
  4. Levitä täyte tasaisesti vuokaan keksipohjan päälle. Levitä mansikkahillo lusikalla raidoiksi täytteen pinnalle. Pidä veistä kohtisuorasti kakun pintaan nähden ja vedä sillä kevyesti mansikkaraitojen poikki, jotta hillo hiukan marmoroituu täytteen joukkoon.
  5. Murenna loput täytekeksit ja ripottele ne kakun pinnalle. Siirrä kakku peitettynä jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi tai yön yli.
  6. Koristele kakku valkosuklaalastuilla juuri ennen tarjoilua.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (81 arviota)

  • Näkkileipä
    7 päivää sitten
    Tosi jees mutta aika makee, mansikkahilloo ei välttämättä tarvii
  • KIRSIKKA
    2 vuotta sitten
    Herkullinen ja helppo, nopea tehdä
  • Keiju
    2 vuotta sitten
    Tein tästä hieman paksumman valitsemalla pienemmän ja korkeamman vuoan. Pohjassa Oreon tuplacream täytekeksi. Hyvä ja raikas maku. Mansikkahillo lisää makeutta. Itselleni likaa. Makuasioita.