• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaurapuuro mikrossa

Kaurapuuro mikrossa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 annosta
  • alle 15 min
  • 58,3 kcal / 100 g

Ainekset

1 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa aineet syvälle lautaselle tai pieneen kulhoon. Sekoita. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (650 W) n. 2 minuuttia 30 sekuntia.
  2. Jos puuro kuohuu yli, pienennä tehoa. Anna puuron jälkikypsyä hetki ja sekoita tasaiseksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 58,3 kcal244 kJ
  • Proteiinia2,33 g
  • Hiilihydraatteja9,33 g
  • Rasvaa1,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11
  • Nalletyttö23.3.2017

    Minusta nopein ja paras tapa on laittaa hiutaleet, suola kulhoon ja sitten vain kiehuva vesi päälle sen mukaan haluaako kiinteää, löysää vai ' liisteriä'. Nopeaa ja saa säädeltyä koostumusta oman mieltymyksen mukaan. Hyvä välipala töissä.

  • Puuromies12.1.2017

    Tuleeko teillä siitä puurosta sitten semmoista ihme liisteriä? Ei oo semmoista puuromaista vaan ihme liisteriä.

  • Iitantiltu 3.10.2016

    Puuro on aina hybää