Kaurapuuro mikrossa
- Annosmäärä1 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kaurapuuro valmistuu nopeasti myös mikrossa. Mikroaaltouunissa tehty puuro syntyy muutamissa minuuteissa, ja variointi on helppoa marjoilla ja pähkinöillä.
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 250 kJ / 60 kcal |
Rasva | 1,2 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 8,9 g |
josta sokereita | 0,2 g |
Proteiini | 2,3 g |
Suola | 0,7 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Mittaa aineet syvälle lautaselle tai pieneen kulhoon. Sekoita. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (650 W) n. 2 minuuttia 30 sekuntia.
Jos puuro kuohuu yli, pienennä tehoa. Anna puuron jälkikypsyä hetki ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki! Tuunaa kaurapuuro esimerkiksi erilaisilla marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä tai hilloilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen kaurahiutale 1kgHinta 1,35/kpl1,35/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Elovena kaurahiutale 1 kgHinta 2,29/kpl2,29/kg
- Elovena luomu täysjyväkaurahiutale 900 gHinta 3,99/kpl4,43/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(41 arviota)
- alle 30 min3,6(11 arviota)
- alle 15 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min3,1(16 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min5,0(7 arviota)
- alle 15 min2,2(14 arviota)
- alle 30 min3,8(84 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (86 arviota)
- Pirkko liisa4 kuukautta sittenKaikkien ei tarvi olla Pirkka tuotteita
- Puuromaakari7 kuukautta sitten1dl kaurahiutaleita, tavallisia, ei pika 3dl kylmää vettä 1/2tl suolaa. 3min. täysteholla (800W) sekoitus 2min. 450W teholla. 10min. 300W teholla. Anna jälkikypsyä 5-10min.
- Pampi1 vuosi sittenOnneks resepti on testattu k-ruoan kokkien toimesta. En olisi muuten uskaltanut kokeilla kotikeittössä. Maistui makoisalle kuitenkin. Kiitos upeasta reseptistä!
- Aamupuuro1 vuosi sittenKyllä hellalla haudutettuna tulee monin verroin parempaa. Emmeet teflon kattilaan, levy ykköselle ja määrästä riippuen 20-30 minuuttia. Kun alkaa kuplimaan puuro on valmista. Välillä voi sekottaa/tarkistaa
- Paavo4 vuotta sittenNam
- Tietoteekkari5 vuotta sitten2,5 minuuttia 650 teholla ei riittänut tekemään tästä puuroa, vaan tuolla kohdalla sekotin ja laitoin puuron takaisin 30s 1000W ja sekoitin uudelleen ja sama 30s 1000W jolloin siiyä tuli hyvä. Ensikerralla kokeilen kyllä heti 1000W.
- Nalletyttö6 vuotta sittenMinusta nopein ja paras tapa on laittaa hiutaleet, suola kulhoon ja sitten vain kiehuva vesi päälle sen mukaan haluaako kiinteää, löysää vai ' liisteriä'. Nopeaa ja saa säädeltyä koostumusta oman mieltymyksen mukaan. Hyvä välipala töissä.
- Puuromies6 vuotta sittenTuleeko teillä siitä puurosta sitten semmoista ihme liisteriä? Ei oo semmoista puuromaista vaan ihme liisteriä.
- Iitantiltu7 vuotta sittenPuuro on aina hybää