Mantelikrokantti
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Rapean paahteinen mantelikrokantti sopii jälkiruokien ja leivonnaisten koristeluun.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
3/4 dl (50 g) | tai |
1 dl | sokeria tai |
Valmistus
alle 30 min
Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla valutarautapannulla. Siirrä mantelilastut lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi.
Kuumenna sokeria valurautapannulla keskilämmöllä puuhaarukalla välillä käännellen, kunnes se sulaa ja muuttuu kauniin vaalean ruskeaksi. Varo polttamasta sokeria, siirrä pannu tarvittaessa välillä sivuun.
Kääntele mantelilastut sokerin joukkoon. Levitä seos levyksi kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle. Anna jähmettyä.
Leikkaa kovettunut levy veitsellä epäsäännöllisiksi pieniksi paloiksi. Tarjoa jälkiruokien koristeena. Säilytä krokantti huoneenlämmössä kuivassa paikassa peitettynä.
Sula sokeri on polttavan kuumaa, joten käsittele sitä varovasti!
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min3,6(89 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min3,1(62 arviota)
- alle 30 min3,3(34 arviota)
- alle 15 min4,0(28 arviota)
- alle 30 min4,2(6 arviota)
- yli 60 min4,1(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)