Hyppää sisältöön
Suolapedillä paahdettu selleri ja ruskeavoi-aioliReseptin takana kumppani

Suolapedillä paahdettu selleri ja ruskeavoi-aioli

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
Suolapedillä paahdetusta selleristä tulee todella maukasta. Resepti: Akseli Herlevi
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    951 kJ / 230 kcal
  • Rasva
    22,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,4 g
  • Hiilihydraatit
    3 g
  • josta sokereita
    2,4 g
  • Proteiini
    2 g
  • Suola
    0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane juuriselleri uuninpellille leivinpaperin päälle reilulle suolapedille. Kypsennä selleriä 200-asteisessa uunissa noin tunti, tai kunnes se on pehmennyt sisältä. (Voit kokeilla kypsyyttä tikulla).
  2. Ruskista voi varovasti pienessä kattilassa kunnes se tuoksuu karamellisoituneelta ja siirrä syrjään jäähtymään.
  3. Sekoita kulhossa aioli, sitruunanmehu ja jäähtynyt ruskistettu voi.
  4. Ota selleri pois suolapediltä leikkuulaudalle ja kuori veitsellä. Pilko reiluiksi paloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Koristele ruohosipulilla ja mantelilastuilla. Tarjoa dipin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (2 arviota)