• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mantelilastut

Mantelilastut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 kpl
  • 30 - 60 min
  • 410 kcal / 100 g

Ainekset

20 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata margariinikattilassa. Sekoita mantelirouheen joukkoon inkivääri, leivinjauhe ja jauhot. Sekoita margariinin joukkoon sokeri ja jauhoseos. Lisää kananmuna seokseen.
  2. Nostele lusikalla leivinpaperin päälle nokareita. Jätä kekseille leiviämisvaraa. Paista 200-asteisessa uunin ylätasolla noin kahdeksan minuuttia. Jos haluat lastuista kaarevia, anna niiden jäähtyä hieman ja nosta paistinlastalla esimerkiksi kaulimen tai pullon päälle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 410 kcal1 710 kJ
  • Proteiinia9,81 g
  • Hiilihydraatteja32,3 g
  • Rasvaa26,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille