PinaattivohvelitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaattivohvelit

Pinaattivohvelit ovat maidottomat, kun käytät taikinassa kaurajuomaa ja rypsiöljyä. Spelttijauho tekee taikinasta maukkaan. Noin 2,05€/kpl.

  • 8 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 kpl

Lisäksi

    • rypsiöljyä paistamiseen
    • 2pkt(à 150 g)Pirkka Parhaat kylmäsavustettua lohifileetä, viipaloitu (ASC)
    • 1ps(65 g)tuoretta pinaattia
    • 8uppomunaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Riko munien rakenne. Sekoita munien joukkoon kaurajuoma, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva. Lisää joukkoon sulatettu pinaatti ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina kylmäsavulohen, tuoreen pinaatin ja uppomunien kanssa.

Tiesitkö että...

VinkkI! Jos vohveleiden ei tarvitse olla maidottomat ja haluat niistä rapeammat, vaihda rasva juoksevaan margariiniin tai voihin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua