Pinaattivohvelit
Pinaattivohvelit ovat maidottomat, kun käytät taikinassa kaurajuomaa ja rypsiöljyä. Spelttijauho tekee taikinasta maukkaan. Noin 2,05€/kpl.
- 8 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
8 kpl
- 2kananmunaa
- 3dlpuolikarkeita spelttijauhoja
- 1tlleivinjauhetta
- 1tlsuolaa
- 2rklrypsiöljyä
- 1ps(150 g)Pirkka hienonnettua pinaattia (pakaste)
Lisäksi
- rypsiöljyä paistamiseen
- 2pkt(à 150 g)Pirkka Parhaat kylmäsavustettua lohifileetä, viipaloitu (ASC)
- 1ps(65 g)tuoretta pinaattia
- 8uppomunaa
Valmistus
30 - 60 min- Riko munien rakenne. Sekoita munien joukkoon kaurajuoma, jauhot, leivinjauhe, suola ja rasva. Lisää joukkoon sulatettu pinaatti ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
- Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina kylmäsavulohen, tuoreen pinaatin ja uppomunien kanssa.
Tiesitkö että...
VinkkI! Jos vohveleiden ei tarvitse olla maidottomat ja haluat niistä rapeammat, vaihda rasva juoksevaan margariiniin tai voihin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi