• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rullapannukakku

Rullapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 12 palaa
  • 30 - 60 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

n. 12 palaa

Täytteeksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, suola, sokeri ja öljy. Anna pannukakkutaikinan turvota noin 15 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Paloittele kohmeiset mansikat mansikkahillon joukkoon. Levitä täyte pannukakulle. Kääri pannukakku pitkältä sivulta tiukaksi rullaksi. Viipaloi rullapannukakku tarjoiluvadille ja tarjoa jälkiruokana tai välipalana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal590 kJ
  • Proteiinia4,54 g
  • Hiilihydraatteja21,9 g
  • Rasvaa3,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu