• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoidut grillikyljykset

Porsaankyljykset saavat mehukkuutta rosmariinin ja valkosipulin maustamasta marinadista Tämäkin resepti vain n. 3,75€/annos*.
Marinoidut grillikyljykset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Marinadi

    • 1/2ruukkuarosmariinia
    • 3valkosipulinkynttä
    • 1rklPirkka sormisuolaa
    • 2tlkarkeaksi rouhittua mustapippuria
    • 1(n. 1/2 dl)sitruunan mehu
    • 1/2dlekstra neitsytoliiviöljyä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuivaa kyljykset talouspaperilla ja nuiji ne tarvittaessa ohuimmiksi muovikelmun välissä. Niiden tulisi olla noin 1 cm paksuisia. Nosta kyljykset laakealle vadille.
  2. Nypi rosmariinista lehdet ja kuori valkosipulin kynnet. Hienonna monitoimikoneessa tai morttelissa keskenään rosmariini, valkosipuli ja mausteet. Lisää joukkoon sitruunamehu ja oliiviöljy. Levitä marinadia kyljysten molemmille puolille. Nosta kylmään maustumaan noin 30 minuutiksi.
  3. Kuumenna parilapannu tai grilli ja kypsennä kyljyksiä molemmin puolin 3-4 minuuttia tai kunnes liha on kypsää, muttei kuivaa. Tarjoa kyljykset salaatin ja grillattujen kasvisten kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 290 kcal1 200 kJ
  • Proteiinia23 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille