Karitsan grillipihvit ja yrttisalaatti
Valmiiksi maustetut karitsanpihvit valmistuvat nopeasti grillissä. Ihana yrttisalaatti toimii raikkaana lisäkkeenä.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2rs(à 250 g)Reinin karitsan grillipihvejä (maustettu)
- 2rklrypsiöljyä
Salaatti
- 1(150 g)pieni kesäkurpitsa
- 1rklsitruunanmehua
- 2tlekstra-neitsytoliiviöljyä
- ripaussuolaa
- 1ruukkurucolaa
- 1ruukkutuoretta lehtipersiljaa
- 1ruukkutuoretta basilikaa
- 1/2ruukkuatuoretta minttua
- 1prk(365 g/200 g)Pirkka salaattijuustokuutioita
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ota lihat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
- Viipaloi kesäkurpitsa. Sekoita joukkoon sitruunanmehu, öljy ja suola.
- Revi rucola ja yrtit toiseen kulhoon. Valuta salaattijuusto.
- Kuivaa pihvien pinta. Grillaa pihvejä 2-3 minuuttia per puoli.
- Sekoita kesäkurpitsaviipaleet yrttisalaatin joukkoon käsin nostellen. Murenna päälle salaattijuusto. Rouhi päälle mustapippuria.
- Tarjoa pihvit yrttisalaatin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi