Grillatut porsaan ulkofileepihvit
Porsaan ulkofilepihvit voidellaan soijapohjaisella glaseerauksella. Grillattujen pihvien lisäkkeenä maistuu raikas tomaatti-vesimelonisalaatti.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(600 g)porsaan ulkofileepihvejä
Glaseeraus
- 1dlsoijakastiketta
- 3rklfariinisokeria
- 1rklvalkoviinietikkaa
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
Tomaatti-vesimelonisalaatti
- 3-4(350 g)tomaattia
- 450gvesimelonia
- 1rklekstra-neitsytoliiviöljyä
- 2tlvalkoviinietikkaa
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2ruukkuatuorettta minttua tai basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Ota pihvit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
- Laita glaseerauksen aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä matallalla lämmöllä poreillen 8-10 minuuttia, kunnes kastike on paksuuntunut. Siirrä kattila sivuun odottamaan.
- Kuutioi tomaatit kulhoon. Poista siemenet halutessasi. Leikkaa vesimelonista kuori pois ja kuutioi meloni. Lisää öljy, etikka ja mausteet.
- Voitele pihvit glaseerauksella ja grillaa 3-4 minuuttia per puoli, välillä glaseerauksella voidellen.
- Revi yrtit tomaatti-melonisalaatin joukkoon ja tarjoa salaatti pihvien kanssa.
Tiesitkö että...
Voit myös oikaista ja käyttää valmiiksi marinoituja fileepihvejä.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi