Joulusilli
Mausta sillin marinadi jouluisin maustein ja sillien maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa joulun kalapöydässä.
- n. 10 annosta
- yli 60 min
- 95 kcal / annos (50g)
Ainekset
n. 10 annosta
- n. 300gkevytsuolattuja sillifileitä
- 1appelsiini
- 1vihreä omena
- 1punasipuli
Marinadi
- 3dlvettä
- 1 1/2dlsokeria
- 2laakerinlehteä
- 1kanelitanko
- 10neilikkaa
- 10mustapippuria
- 1dletikkaa
Valmistus
yli 60 min- Kiehauta marinadin ainekset etikkaa lukuun ottamatta. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
- Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja leikkaa fileet parin sentin viipaleiksi. Kuori appelsiini terävällä veitsellä niin, että hedelmäliha jää näkyviin. Poista omenaporalla omenan siemenkota. Leikkaa kuorittu punasipuli ja appelsiini sekä pesty omena ohuiksi viipaleiksi.
- Lado sillipalat sipuli- ja hedelmäviipaleiden kanssa kerroksittain lasikulhoon. Kaada päälle jäähtynyt liemi, josta on poistettu kanelitanko. Anna sillin maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 95 kcal398 kJ
- Proteiinia 4 g
- Hiilihydraatteja9 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi