• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Joulusilli

Joulusilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • yli 60 min
  • 95 kcal / annos (50g)

Ainekset

n. 10 annosta

Marinadi

    • 3dlvettä
    • 1 1/2dlsokeria
    • 2laakerinlehteä
    • 1kanelitanko
    • 10neilikkaa
    • 10mustapippuria
    • 1dletikkaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta marinadin ainekset etikkaa lukuun ottamatta. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
  2. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja leikkaa fileet parin sentin viipaleiksi. Kuori appelsiini terävällä veitsellä niin, että hedelmäliha jää näkyviin. Poista omenaporalla omenan siemenkota. Leikkaa kuorittu punasipuli ja appelsiini sekä pesty omena ohuiksi viipaleiksi.
  3. Lado sillipalat sipuli- ja hedelmäviipaleiden kanssa kerroksittain lasikulhoon. Kaada päälle jäähtynyt liemi, josta on poistettu kanelitanko. Anna sillin maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 95 kcal398 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua