Hyppää sisältöön
Joulusilli Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Joulusilli

  • Annosmäärän. 10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mausta sillin marinadi jouluisin maustein ja sillien maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa joulun kalapöydässä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

n. 10 annosta

Marinadi

  • 3 dl vettä
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 kanelitanko
  • 10 neilikkaa
  • 10 mustapippuria
  • 1 dl etikkaa

Ravintosisältö

  • Energia
    1 127 kJ / 270 kcal
  • Rasva
    9,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    2 g
  • Hiilihydraatit
    34,8 g
  • josta sokereita
    34 g
  • Proteiini
    10,8 g
  • Suola
    5,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta marinadin ainekset etikkaa lukuun ottamatta. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
  2. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja leikkaa fileet parin sentin viipaleiksi. Kuori appelsiini terävällä veitsellä niin, että hedelmäliha jää näkyviin. Poista omenaporalla omenan siemenkota. Leikkaa kuorittu punasipuli ja appelsiini sekä pesty omena ohuiksi viipaleiksi.
  3. Lado sillipalat sipuli- ja hedelmäviipaleiden kanssa kerroksittain lasikulhoon. Kaada päälle jäähtynyt liemi, josta on poistettu kanelitanko. Anna sillin maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (48 arviota)