Joulusilli
- Annosmäärän. 10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Mausta sillin marinadi jouluisin maustein ja sillien maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa joulun kalapöydässä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
n. 10 annosta
- n. 300 g Pirkka sillifileitä
- 1 appelsiini
- 1 vihreä omena
- 1 punasipuli
Marinadi
- 3 dl vettä
- 1 1/2 dl sokeria
- 2 laakerinlehteä
- 1 kanelitanko
- 10 neilikkaa
- 10 mustapippuria
- 1 dl etikkaa
Ravintosisältö
- Energia1 127 kJ / 270 kcal
- Rasva9,8 g
- josta tyydyttynyttä2 g
- Hiilihydraatit34,8 g
- josta sokereita34 g
- Proteiini10,8 g
- Suola5,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kiehauta marinadin ainekset etikkaa lukuun ottamatta. Lisää etikka ja anna liemen jäähtyä.
- Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja leikkaa fileet parin sentin viipaleiksi. Kuori appelsiini terävällä veitsellä niin, että hedelmäliha jää näkyviin. Poista omenaporalla omenan siemenkota. Leikkaa kuorittu punasipuli ja appelsiini sekä pesty omena ohuiksi viipaleiksi.
- Lado sillipalat sipuli- ja hedelmäviipaleiden kanssa kerroksittain lasikulhoon. Kaada päälle jäähtynyt liemi, josta on poistettu kanelitanko. Anna sillin maustua vähintään vuorokausi jääkaapissa ennen tarjoilua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,4(16 arviota)
- yli 60 min3,8(36 arviota)
- yli 60 min3,7(50 arviota)
- yli 60 min4,1(32 arviota)
- yli 60 min3,0(1 arvio)
- yli 60 min4,6(12 arviota)
- yli 60 min4,4(10 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (48 arviota)