Sellerihilloke
Lehtisellerit pikkelöidään joulumausteisessa liemessä. Sellerihilloke sopii mainiosti liharuokien lisäkkeeksi, mutta kokeile sitä myös juustojen kaverina.
- 15 annosta
- yli 60 min
- 50,3 kcal / 100 g
Ainekset
15 annosta
- 1/2kglehtiselleriä
- 1/2lvettä
- 2tlsuolaa
- marinointiliemi
- 2 1/2dlomenaviinietikkaa
- 1 1/2dlvettä
- 2dlsokeria
- 1kanelitanko
- 10neilikkaa
- 1rklroseepippureita
Valmistus
yli 60 min- Huuhtele sellerinvarret ja poista lehdet. Viipaloi varret noin 1 cm:n pituisiksi pätkiksi.
- Kiehauta vesi, lisää suola ja sellerinpalaset. Keitä 10 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Kaada sellerit kuumennettuihin lasitölkkeihin.
- Sekoita marinointiliemiainekset kattilassa ja keitä pari minuuttia. Kaada kuuma liemi sellereiden päälle. Jäähdytä ja anna maustua vähintään 2-3 päivää. Tarjoa sellerihilloke liharuokien lisäkkeenä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 50,3 kcal210 kJ
- Proteiinia 0,36 g
- Hiilihydraatteja11,2 g
- Rasvaa0,06 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi