• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sellerihilloke

Sellerihilloke
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 15 annosta
  • yli 60 min
  • 50,3 kcal / 100 g

Ainekset

15 annosta
    • 1/2kglehtiselleriä
    • 1/2lvettä
    • 2tlsuolaa
    • marinointiliemi
    • 2 1/2dlomenaviinietikkaa
    • 1 1/2dlvettä
    • 2dlsokeria
    • 1kanelitanko
    • 10neilikkaa
    • 1rklroseepippureita

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhtele sellerinvarret ja poista lehdet. Viipaloi varret noin 1 cm:n pituisiksi pätkiksi.
  2. Kiehauta vesi, lisää suola ja sellerinpalaset. Keitä 10 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Kaada sellerit kuumennettuihin lasitölkkeihin.
  3. Sekoita marinointiliemiainekset kattilassa ja keitä pari minuuttia. Kaada kuuma liemi sellereiden päälle. Jäähdytä ja anna maustua vähintään 2-3 päivää. Tarjoa sellerihilloke liharuokien lisäkkeenä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 50,3 kcal210 kJ
  • Proteiinia0,36 g
  • Hiilihydraatteja11,2 g
  • Rasvaa0,06 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille