Marinoidut valkosipulinkynnet & oliivit
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Tarjoa nämä herkut noutopöydässä tai ilahduta ystävääsi ruokalahjalla. Voit liimata purkin kylkeen hauskan etiketin ja koristella kannen kauniilla kankaalla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
n. 50 | valkosipulinkynttä (n. 5 kokonaista valkosipulia) tai |
1 tlk (240 g) | paprikatäytteisiä oliiveja tai |
Marinointiliemi | |
---|---|
1 1/2 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | oliiviöljyä tai |
1 dl | omenaviinietikkaa tai |
2 tl | sokeria tai |
2 tl | suolaa tai |
2 tl | oreganoa tai |
2 tl | tai |
2 | laakerinlehteä tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuori valkosipulinkynnet ja keitä niitä vedessä noin 5 minuuttia. Laita lasipurkkiin (joko yhteen 7 1/2 dl:n lasipurkkiin tai useampaan pienempään) vuorotellen valkosipulinkynsiä ja vihreitä oliiveja.
Valmista marinointiliemi. Mittaa kattilaan vesi, oliiviöljy, viinietikka, sokeri, suola, oregano, yrttiseos ja laakerinlehdet.
Kiehauta liemi ja kaada se kuumana valkosipulien ja oliivien päälle. Anna marinoitua huoneen lämmössä viikon verran. Pidä kansi tiiviisti kiinni marinoitumisen ajan.
Säilytä sen jälkeen jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,8(37 arviota)
- yli 60 min3,9(109 arviota)
- 30 - 60 min5,0(2 arviota)
- yli 60 min3,9(17 arviota)
- yli 60 min4,2(5 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min
- yli 60 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (17 arviota)