
Marinoidut sellerit
- Annosmäärä15 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoidut sellerit maistuvat liharuokien lisäkkeenä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
15 annosta
1/2 kg | lehtiselleriä tai |
1/2 l | vettä tai |
2 tl | suolaa tai |
Marinointiliemi | |
---|---|
2 1/2 dl | omenaviinietikkaa tai |
1 1/2 dl | vettä tai |
2 dl | sokeria tai |
1 | kanelitanko tai |
10 | neilikkaa tai |
1 rkl | roseepippureita tai |
Valmistus
yli 60 min
Huuhtele sellerinvarret ja poista lehdet. Viipaloi varret noin 1 cm:n pituisiksi pätkiksi.
Kiehauta vesi, lisää suola ja sellerinpalaset. Keitä 10 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Kaada sellerit kuumennettuihin lasitölkkeihin.
Sekoita marinointiliemiainekset kattilassa ja keitä pari minuuttia. Kaada kuuma liemi sellereiden päälle. Jäähdytä ja anna maustua vähintään 2–3 päivää. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(11 arvostelua)
- yli 60 min4,8(37 arvostelua)
- yli 60 min3,9(17 arvostelua)
- yli 60 min4,2(5 arvostelua)
- yli 60 min4,3(7 arvostelua)
- yli 60 min3,0(1 arvostelu)
- yli 60 min
- yli 60 min4,1(17 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvostelu)