• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu kotijuusto

Valmista marinoidusta kotijuustosta ja puolikuivatuista tomaateista helpot ja herkulliset cocktailpalat. Marinadissa maistuvat valkosipuli ja yrtit. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
Marinoitu kotijuusto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

18 kpl
    • 1pkt(250g)Valio Eila kotijuustoa
    • 1/2valkosipulinkynsi
    • 2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
    • 1rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kotijuusto lyhyeltä sivulta kolmeen ja pitkältä sivulta kuuteen osaan, jolloin saat 18 pientä juustokuutiota.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita valkosipuli, timjami ja muut marinadin ainekset kulhossa. Kääntele joukkoon juustopalat. Anna maustua kylmässä 1-2 tuntia.
  3. Leikkaa puolikuivatut tomaatit puoliksi. Pujota cocktailtikkuihin tomaattisuikale ja juustopala. Tarjoa alkupalana, cocktailpalana tai tapaspöydässä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tarjota marinoidun kotijuuston myös salaatissa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 70 kcal274 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2