Marinoitu kotijuusto
Valmista marinoidusta kotijuustosta ja puolikuivatuista tomaateista helpot ja herkulliset cocktailpalat. Marinadissa maistuvat valkosipuli ja yrtit. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
18 kplyli 60 min70 kcal / annos (20g)
Ainekset
18 kpl
- 1pkt(250g)Valio Eila kotijuustoa
- 1/2valkosipulinkynsi
- 2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
- 1rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 18cocktailtikkua
- 9puolikuivattua tomaattia
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa kotijuusto lyhyeltä sivulta kolmeen ja pitkältä sivulta kuuteen osaan, jolloin saat 18 pientä juustokuutiota.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita valkosipuli, timjami ja muut marinadin ainekset kulhossa. Kääntele joukkoon juustopalat. Anna maustua kylmässä 1-2 tuntia.
- Leikkaa puolikuivatut tomaatit puoliksi. Pujota cocktailtikkuihin tomaattisuikale ja juustopala. Tarjoa alkupalana, cocktailpalana tai tapaspöydässä.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit tarjota marinoidun kotijuuston myös salaatissa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 20g100 g
- 70 kcal274 kJ
- Proteiinia 2 g
- Hiilihydraatteja2 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi