Hyppää sisältöön
RuusukaalivartaatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruusukaalivartaat

  • Annosmäärä8 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Savupaprikalla ja chilillä maustetut pienet ruusukaalivartaat sopivat naposteluun, alkupalaksi tai lisäkkeeksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

8 kpl
  • 400 g ruusukaaleja

Marinadi

Lisäksi

  • cocktailtikkuja

Ravintosisältö

  • Energia
    882 kJ / 211 kcal
  • Rasva
    16 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,2 g
  • Hiilihydraatit
    6,9 g
  • josta sokereita
    6,1 g
  • Proteiini
    5,6 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Puhdista ruusukaalit.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pyöräytä ruusukaalit marinadissa ja pujota pieniin cocktailtikkuihin aina kolme ruusukaalia. Laita cocktailvartaat leivinpaperin päälle pellille. Sivele vielä marinadilla.
  3. Paahda uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja pehmenevät.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (20 arviota)