Ruusukaalivartaat
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Savupaprikalla ja chilillä maustetut pienet ruusukaalivartaat sopivat naposteluun, alkupalaksi tai lisäkkeeksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 kpl
- 400 g ruusukaaleja
Marinadi
- 1 limetin mehu
- 1–2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 Pirkka mieto punainen chili hienonnettuna
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 tl savupaprikajauhetta tai 1 1/2 tl paprikajuhetta
Lisäksi
- cocktailtikkuja
Ravintosisältö
- Energia882 kJ / 211 kcal
- Rasva16 g
- josta tyydyttynyttä2,2 g
- Hiilihydraatit6,9 g
- josta sokereita6,1 g
- Proteiini5,6 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Puhdista ruusukaalit.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pyöräytä ruusukaalit marinadissa ja pujota pieniin cocktailtikkuihin aina kolme ruusukaalia. Laita cocktailvartaat leivinpaperin päälle pellille. Sivele vielä marinadilla.
- Paahda uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja pehmenevät.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(62 arviota)
- alle 15 min3,9(17 arviota)
- alle 30 min4,0(20 arviota)
- alle 30 min3,9(143 arviota)
- 30 - 60 min4,0(146 arviota)
- 30 - 60 min4,0(8 arviota)
- alle 15 min3,5(20 arviota)
- alle 30 min4,0(29 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (20 arviota)