• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sitruuna-tillimarinoidut oliivit

Sitruuna-tillimarinoidut oliivit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 220 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1tlk(350 g)Pirkka paprikatäytteisiä, vihreitä oliiveja
    • 1/2sitruuna
    • 3/4dlPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/4tlmustapippuria

Valmistus

yli 60 min
  1. Valuta oliivit. Purista sitruunasta mehu. Sekoita keskenään sitruunanmehu, oliiviöljy, hienonnettu tilli, viipaloidut valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Lisää joukkoon oliivit ja sekoita.
  2. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Tarjoa alkupalana tai lisäkkeenä tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 220 kcal919 kJ
  • Proteiinia2,14 g
  • Hiilihydraatteja5,48 g
  • Rasvaa22,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille