• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mozzarella-kesäkurpitsasalaatti

Mozzarella-kesäkurpitsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 544 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta
    • 1-2(500 g)kesäkurpitsaa
    • 1iso (300 g)keltainen paprika
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1dlPirkka kalamataoliiveja

Kastike

Koristeeksi

    • basilikaa
    • 1/2punasipuli

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi kesäkurpitsa ja levitä laakeaan vuokaan. Leikkaa paprika reiluiksi paloiksi. Lisää palat vuokaan.
  2. Sekoita kastikeainekset keskenään. Kaada tasaisesti kesäkurpitsojen ja paprikoiden päälle. Anna maustua hetki kylmässä.
  3. Halkaise tomaatit. Revi salaatinlehdet ja levitä ne laakealle vadille. Nostele kesäkurpitsat ja paprikat lastan avulla salaatille.
  4. Levitä päälle tomaatit, mozzarellapallot ja oliivit. Koristele salaatti basilikan lehdillä ja ohuiksi viipaleiksi leikatulla punasipulilla. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 544 kcal2 260 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua