• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Välimeren sitruuna-tomaattikalaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Välimeren sitruuna-tomaattikala

Välimeren sitruuna-tomaattikala yhdistelee seitifileet salaattijuustokuutioihin, sitruunaan ja kirsikkatomaatteihin. Mausta pippurilla ja suolalla.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 190 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • 1/3tlsuolaa
    • 1pieni sitruuna
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
    • 1/2tlk(375 g)Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
    • 1dltuoretta basilikaa tai persiljaa hienonnettuna
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele vuoka salaattijuustokuutioiden öljymarinadilla ja aseta vuokaan talouspaperilla kuivatut kalat. Mausta suolalla.
  2. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuoren keltainen osa. Halkaise sitruuna ja leikkaa viipaleiksi.
  3. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne valutettujen salaattijuustokuutioiden kanssa. Lisää joukkoon 1/2 tl sitruunankuorta, ripaus mustapippuria ja hienonnettu basilika.
  4. Levitä tomaatti-juustoseos kalojen päälle vuokaan. Asettele sitruunaviipaleet päällimmäiseksi.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 190 kcal635 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille