• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Italialaisittain marinoitu mozzarella

Italialaisittain marinoitu mozzarella
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 122 kcal / annos (70g)

Ainekset

10 annosta

Marinadi

    • 1/2dlbasilikanlehtiä hienonnettuna
    • 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise huuhdellut tomaatit ja poista kannat. Valuta oliivit.
  2. Hienonna marinadia varten basilikanlehdet ja persilja. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Kääntele joukkoon mozzarellapallot, oliivit ja tomaatit. Anna maustua kylmässä pari tuntia.
  3. Nostele tarjolle sopivankokoiseen lasikulhoon ja koristele pienillä basilikanlehdillä.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 122 kcal510 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille