Marinoitu vuohenjuustosalaatti
Ihana valkosipulinen marinadi tekee vuohenjuustosalaatista astetta juhlavamman. Tämä salaatti maistuu monessa tilanteessa, myös juhlissa tai piknikillä. Tämäkin resepti vain n. 0,90€/annos*
10 annostayli 60 min115 kcal / annos (120g)
Ainekset
10 annosta
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 1ps(150 g)Pirkka Toscanan salaattisekoitusta
- 1-2(100 g)porkkanaa
- 1(200 g)keltainen paprika
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1/2kurkkua
Marinadi
- 1/2dloliiviöljyä
- 1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
yli 60 min- Kuutioi vuohenjuusto kannelliseen rasiaan. Kuori ja hienonna valkosipuli veitsellä. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada vuohenjuustokuutioiden päälle. Sekoita ja anna tekeytyä muutama tunti jääkaapissa, mielellään yön yli.
- Kuori pestyt porkkanat. Leikkaa porkkanoista kuorimaveitsellä lastuja. Paloittele paprika ja kurkku, halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä salaattisekoitus pediksi laakealle vadille. Lisää salaattipedille muut kasvikset. Kaada lopuksi pinnalle vuohenjuustokuutiot marinadeineen.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Pääruoaksi salaatista riittää 4:lle, buffetpöydässä noin 10:lle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 120g100 g
- 115 kcal481 kJ
- Proteiinia 5 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi