• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu vuohenjuustosalaatti

Ihana valkosipulinen marinadi tekee vuohenjuustosalaatista astetta juhlavamman. Tämä salaatti maistuu monessa tilanteessa, myös juhlissa tai piknikillä. Tämäkin resepti vain n. 0,90€/annos*
Marinoitu vuohenjuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 115 kcal / annos (120g)

Ainekset

10 annosta

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuutioi vuohenjuusto kannelliseen rasiaan. Kuori ja hienonna valkosipuli veitsellä. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada vuohenjuustokuutioiden päälle. Sekoita ja anna tekeytyä muutama tunti jääkaapissa, mielellään yön yli.
  2. Kuori pestyt porkkanat. Leikkaa porkkanoista kuorimaveitsellä lastuja. Paloittele paprika ja kurkku, halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Levitä salaattisekoitus pediksi laakealle vadille. Lisää salaattipedille muut kasvikset. Kaada lopuksi pinnalle vuohenjuustokuutiot marinadeineen.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pääruoaksi salaatista riittää 4:lle, buffetpöydässä noin 10:lle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 115 kcal481 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11