• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mozzarella-katkarapusalaatti

Mozzarella-katkarapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 350 kcal / annos (210g)

Ainekset

4 annosta
    • 2rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 2rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
    • 1-2rklvettä
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna
    • 2rkltilliä hienonnettuna
    • 1ruukkutammenlehtisalaattia
    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
    • 1(200 g)kurkku
    • 2-3(50 g)kevätsipulia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita öljy, viinietikka, vesi, suola ja mustapippuri kulhossa. Lisää mozzarellat, sulatetut ja valutetut katkaravut, minttu- sekä tillisilppu. Sekoita ja anna maustua kylmässä.
  2. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet, tomaatit, kurkku sekä kevätsipulit. Halkaise tomaatit, leikkaa kurkku noin sentin kuutioiksi ja hienonna sipulit.
  3. Levitä osa salaatinlehdistä laakean vadin reunoille ja revi loput pohjalle. Lisää tomaatit, kurkku ja sipulit.
  4. Lusikoi juusto-katkarapuseos päälle ja koristele halutessasi mintunlehdillä. Tarjoa leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 350 kcal1 480 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua