Mozzarella-katkarapusalaatti
Mozzarella-katkarapusalaatti syntyy yhdistelemällä mm. mozzarellapalloja, neitsytoliiviöljyä sekä kirsikkatomaatteja. Koristele halutessasi mintunlehdillä.
4 annostaalle 30 min350 kcal / annos (210g)
Ainekset
4 annosta
- 2rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1-2rklvettä
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 2ps(à 125 g )mozzarellapalloja
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna
- 2rkltilliä hienonnettuna
- 1ruukkutammenlehtisalaattia
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1(200 g)kurkku
- 2-3(50 g)kevätsipulia
Valmistus
alle 30 min- Sekoita öljy, viinietikka, vesi, suola ja mustapippuri kulhossa. Lisää mozzarellat, sulatetut ja valutetut katkaravut, minttu- sekä tillisilppu. Sekoita ja anna maustua kylmässä.
- Huuhdo ja valuta salaatinlehdet, tomaatit, kurkku sekä kevätsipulit. Halkaise tomaatit, leikkaa kurkku noin sentin kuutioiksi ja hienonna sipulit.
- Levitä osa salaatinlehdistä laakean vadin reunoille ja revi loput pohjalle. Lisää tomaatit, kurkku ja sipulit.
- Lusikoi juusto-katkarapuseos päälle ja koristele halutessasi mintunlehdillä.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 210g100 g
- 350 kcal1 480 kJ
- Proteiinia 15 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa30 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Mozzarella ei kyllä ole maidoton. Toivoisin tarkkuutta ohjeisiin.
Kiitos tiedosta, korjaamme luokittelun!