Mozzarella-katkarapusalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mozzarella-katkarapusalaatti

Mozzarella-katkarapusalaatti syntyy yhdistelemällä mm. mozzarellapalloja, neitsytoliiviöljyä sekä kirsikkatomaatteja. Koristele halutessasi mintunlehdillä.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 350 kcal / annos (210g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita öljy, viinietikka, vesi, suola ja mustapippuri kulhossa. Lisää mozzarellat, sulatetut ja valutetut katkaravut, minttu- sekä tillisilppu. Sekoita ja anna maustua kylmässä.
  2. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet, tomaatit, kurkku sekä kevätsipulit. Halkaise tomaatit, leikkaa kurkku noin sentin kuutioiksi ja hienonna sipulit.
  3. Levitä osa salaatinlehdistä laakean vadin reunoille ja revi loput pohjalle. Lisää tomaatit, kurkku ja sipulit.
  4. Lusikoi juusto-katkarapuseos päälle ja koristele halutessasi mintunlehdillä. Tarjoa leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 350 kcal1 480 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua