Mäti-avokadoveneet
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
Mäti-avokadoveneet mädillä kruunattuna on juhlava alkupala.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
2 (n. 300 g) | avokadoa tai |
1/2 rs (à 200 g) | tai |
50 g | Pirkka kirjolohenmätiä, käsinlypsetty tai |
mustapippuria tai | |
timjamia tai tilliä tai |
Ravintosisältö
Energia | 823 kJ / 198 kcal |
Rasva | 18,4 g |
josta tyydyttynyttä | 2,3 g |
Hiilihydraatit | 1,1 g |
josta sokereita | 0,8 g |
Proteiini | 5,5 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Halkaise avokadot, poista kivet ja leikkaa avokadot kuorineen puoliksi. Saat siis 8 lohkoa.
Lusikoi jokaisen lohkon päälle katkarapusalaattia ja mätiä. Mausta pippurilla. Koristele timjamilla tai tillillä. Tarjoa alku- tai cocktailpalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta