• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mäti-avokadoveneet

Mäti-avokadoveneet mädillä kruunattuna on juhlava alkupala.
Mäti-avokadoveneet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 300 kcal / annos (100g)

Ainekset

4 annosta
    • 2(n. 300 g)avokadoa
    • n. 100gPirkka katkarapusalaattia jogurttikastikkeessa
    • 50gPirkka kirjolohenmätiä, käsinlypsetty
    • mustapippuria
    • timjamia tai tilliä

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise avokadot, poista kivet ja leikkaa avokadot kuorineen puoliksi. Saat siis 8 lohkoa.
  2. Lusikoi jokaisen lohkon päälle katkarapusalaattia ja mätiä. Mausta pippurilla. Koristele timjamilla tai tillillä. Tarjoa alku- tai cocktailpalana.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 300 kcal1 240 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3