Punajuurella värjätyt kananmunat
Etikkapunajuurien liemi värjää keitetyt kananmunat kauniin värisiksi. Tarjoa esimerkiksi katkarapusalaatin kanssa. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
- 6 annosta
- yli 60 min
- 143 kcal / annos (150g)
Ainekset
6 annosta
- n. 1 1/2dletikkapunajuurien lientä
- suolaa
- 6(n. 180 g)Pirkka pientä punajuurta (säilyke)
- 1ps(150 g)Pirkka Toscanan salaattisekoitusta
- 1tlk(200 g)katkarapusalaattia
- tilliä
Valmistus
yli 60 min- Keitä kananmunia noin 7 minuuttia ja jäähdytä ne kylmän veden alla. Kuori jäähtyneet munat. Laita kananmunat marinoitumaan muovipussissa punajuurien etikkaliemeen noin 3 tunniksi jääkaappiin.
- Halkaise marinoituneet kananmunat pitkittäin. Ripottele leikkuupinnoille hieman suolaa. Lohko punajuuret.
- Asettele lautasille salaattia, punajuuria, kananmunat sekä katkarapusalaattia. Koristele tillillä ja tarjoa alkuruokana. Tarjoa salaatinkastikkeena halutessasi oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 150g100 g
- 143 kcal599 kJ
- Proteiinia 8,98 g
- Hiilihydraatteja4,72 g
- Rasvaa9,04 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nyt kuulostaa hyvältä, .eiku munia ostelee !! Kiitos