• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Skagen lohimedaljongit

Toast skagenista tuttu katkarapukastike sopii erinomaisesti myös paistetun lohimedaljongin päälle.
Skagen lohimedaljongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kirjolohifilee noin 4 cm paksuisiksi viipaleiksi. Taita palat medaljongeiksi leikkaamalla viilto jokaisen palan keskelle nahkaan asti ja taittamalla viipaleet auki siten, että nahka jää alapuolelle. Paista lohimedaljongit kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli,
  2. Tasaa medaljonkien pinnalle rapusalaatti. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa sitruunalohkojen ja perunasoseen tai saaristolaisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 280 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia23 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille