Skagen lohimedaljongit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Toast skagenista tuttu katkarapukastike sopii erinomaisesti myös paistetun lohimedaljongin päälle.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
n. 600 g | kirjolohifileetä tai |
n. 3/4 tl | suolaa tai |
1 rs (200 g) | tai |
1 dl | tai |
1 | sitruuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 852 kJ / 205 kcal |
Rasva | 15,2 g |
josta tyydyttynyttä | 2,3 g |
Hiilihydraatit | 1,1 g |
josta sokereita | 0,9 g |
Proteiini | 14,9 g |
Suola | 1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Poista kirjolohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen nahka. Leikkaa kirjolohifilee noin 4 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Taita palat medaljongeiksi leikkaamalla viilto jokaisen palan keskelle nahkaan asti ja taittamalla viipaleet auki siten, että nahka jää alapuolelle. Paista lohimedaljongit kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli,
Tasaa medaljonkien pinnalle rapusalaatti. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa sitruunalohkojen ja perunasoseen tai saaristolaisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka Parhaat katkarapusalaatti skagen 200g MSCHinta 4,45/kpl22,25/kg
- Pirkka suomalainen ruohosipuli ruukussaHinta 1,49/kpl
- Kirjolohifilee C-leikkuu kgHinta 29,99/kg
- Sitruuna kgHinta n. 0,51/kpl2,69/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lkHinta 1,69/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(38 arviota)
- alle 30 min5,0(7 arviota)
- alle 30 min3,8(106 arviota)
- alle 30 min3,0(12 arviota)
- 30 - 60 min4,2(51 arviota)
- alle 30 min4,1(53 arviota)
- alle 30 min
- 30 - 60 min4,0(64 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (29 arviota)