• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rucola-sipulisilli

Rucola-sipulisilli raikastaa kauniin vihreällä värillään kalapöydän. Herkullista myös ruisleivän päällä.
Rucola-sipulisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 15 min
  • 90 kcal / annos (50g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperiin. Leikkaa sillifileet noin sentin levyisiksi viipaleiksi. Hienonna puolikas punasipuli, säästä loppu koristeluun.
  2. Soseuta sauvasekoittimella rucola ja sinappi. Sekoita joukkoon ranskankerma lusikalla. (Älä käytä sauvasekoitinta, jotta ranskankerma säilyttää rakenteensa.) Sekoita kastikkeeseen silliviipaleet ja hienonnettu sipuli. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
  3. Siirrä sekoitettu silliseos tarjoilukulhoon. Koristele rucolalla ja hienonnetulla punasipulilla. Tarjoa rucola-sipulisilli kalapöydässä keitettyjen perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 90 kcal377 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille