Yrttisilli
Helppo ja kesäinen sillilisäke muurikkablineille tai kesäperunoille syntyy matjessillistä ja kesäisistä yrteistä, kuten ruohosipulista ja kirvelistä. Noin 0,70€/annos*
8 annostaalle 30 min
Ainekset
8 annosta
- 1pkt(n. 180 g)Pirkka matjessillifileetä
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1/2dlruohosipulia tai nippusipulin varsia hienonnettuna
- 1dlkirveliä tai tilliä hienonnettuna
- 2-3tlsitruunanmehua
- 1 1/2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Huuhdo ja kuivaa sillifileet. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi kulhoon.
- Lisää kulhoon ranskankerma, hienonnetut yrtit, sitruunanmehu ja sinappi. Sekoita lopuksi joukkoon mustapippuri. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa yrttisilli muurikalla paistettujen blinien tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi