Matruusin tomaattinen peruna-makkarapata
Matruusin tomaattinen peruna-makkarapata on erittäin helppo ja nopea ruoka. Chilitahna tuo makuun mukavan terän.
4 annostaalle 30 min117 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 500gHK Kabanossi -grillimakkaraa
- 8keitettyä perunaa
- 2isohkoa sipulia
- 1rklöljyä
- 1lihaliemikuutio
- 3/4tlsambal oelek chilitahnaa
Lisäksi
- vihreää salaattia
- sinappia
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja leikkaa makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Kuori edellisenä päivänä keitetyt perunat ja viipaloi ne. Kuori ja viipaloi sipulit.
- Kiehauta sipuli öljyssä paistokasarissa. Kaada kokonaiset tomaatit mehuineen kasariin. Murenna joukkoon liemikuutio ja lisää sambal oelekia. Lisää vuorotellen makkara- ja perunaviipaleet.
- Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia kannella peitettynä. Ripottele persiljaa runsaasti peruna-makkarapadan pinnalle ja tarjoa lisänä raikasta salaattia ja sinappia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 117 kcal491 kJ
- Proteiinia 4,42 g
- Hiilihydraatteja7,9 g
- Rasvaa7,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi