Hyppää sisältöön
Matruusin tomaattinen peruna-makkarapata Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Matruusin tomaattinen peruna-makkarapata

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Matruusin tomaattinen peruna-makkarapata on erittäin helppo ja nopea ruoka. Chilitahna tuo makuun mukavan terän.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

  • vihreää salaattia
  • sinappia

Ravintosisältö

  • Energia
    438 kJ / 105 kcal
  • Rasva
    5,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,8 g
  • Hiilihydraatit
    9,8 g
  • josta sokereita
    1,9 g
  • Proteiini
    3,8 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Kuori edellisenä päivänä keitetyt perunat ja viipaloi ne. Kuori ja viipaloi sipulit.
  2. Kiehauta sipuli öljyssä paistokasarissa. Kaada kokonaiset tomaatit mehuineen kasariin. Murenna joukkoon liemikuutio ja lisää sambal oelekia. Lisää vuorotellen makkara- ja perunaviipaleet.
  3. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia kannella peitettynä. Ripottele persiljaa runsaasti peruna-makkarapadan pinnalle ja tarjoa lisänä raikasta salaattia ja sinappia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (15 arviota)