• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihannes-makkarapannu

Tämä vihannes-makkarapannu on helppo tehdä, sillä kaikki raaka-aineet kypsennetään samassa pannussa.
Vihannes-makkarapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 272 kcal / annos (340g)

Ainekset

4 annosta
    • 3(300 g)Pirkka porkkanaa
    • 1(150 g)paprika
    • 1(400 g)kesäkurpitsa
    • 1pkt(400 g)grillimakkaraa
    • 1ruukkuruohosipulia
    • 2rklöljyä
    • 2-3rklPirkka soijakastiketta
    • 1tlinkivääritahnaa
    • 1rklfariinisokeria
    • 1/2sitruunan mehu

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi kuoritut porkkanat. Paloittele paprika, kesäkurpitsa ja makkarat, suikaloi kiinankaali. Hienonna ruohosipuli.
  2. Kiehauta paistokasarissa öljyssä porkkanaviipaleet ja anna hautua kannen alla runsaat 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää pannulle sen jälkeen kesäkurpitsa- ja paprikapalat, kiinankaali sekä hienonnettu ruohosipuli.
  3. Mausta seos ja anna vihannesten hautua edelleen juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia. Lisää kevyesti ruskistetut makkarapalat ja kuumenna. Tarjoa leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 272 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa15,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille