• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lehtikaalipyttipannu

Lehtikaalipyttipannu, maustetaan kokojyväsinapilla ja tarjotaan ranskankermadipin kanssa.Tämäkin resepti vain n. 0,80€/annos*.
Lehtikaalipyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 259 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta
    • 1-2(150 g)sipulia
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1-2rklöljyä
    • 1pkt(400 g)K-Menu lihaisaa grillimakkaraa
    • 200glehtikaalia
    • 2rklMaille Dijon kokojyväsinappia

Dippi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista isot lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Halkaise ja viipaloi makkarat.
  2. Kuullota pannulla rasvassa sipulit ja valkosipulit. Siirrä sipulit pois pannulta ja ruskista seuraavaksi makkarat. Lisää lehtikaali ja sipulit pannulle. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes lehtikaali on hieman pehmennyt. (Voit lisätä pannulle tarvittaessa tilkan vettä.) Sekoita joukkoon sinappi.
  3. Valuta salaattijuustokuutiot ja murenna ne haarukalla. Sekoita joukkoon ranskankerma. (Ohenna tarvittaessa maidolla.) Tarjoa pyttipannu dippikastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 259 kcal1 080 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja8,26 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua