LehtikaalipyttipannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lehtikaalipyttipannu

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Lehtikaalipyttipannu, maustetaan kokojyväsinapilla ja tarjotaan ranskankermadipin kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1–2 (150 g)
 
sipulia
tai
2
 
valkosipulinkynttä
tai
1–2 rkl
 
öljyä
tai
1 pkt (400 g)
 
K-Menu lihaisaa grillimakkaraa
tai
200 g
 
lehtikaalia
tai
2 rkl
 
Maille Dijon kokojyväsinappia
tai

Dippi

1 tlk (365 g/200 g)
 
tai
1 tlk (150 g)
 
tai
 
(maitoa)
tai

Ravintosisältö

Energia
1 370 kJ / 327 kcal
Rasva
25,2 g
josta tyydyttynyttä
11,4 g
Hiilihydraatit
9,9 g
josta sokereita
4,3 g
Proteiini
14,1 g
Suola
2,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista isot lehtiruodit ja suikaloi lehdet. Halkaise ja viipaloi makkarat.

Kuullota pannulla rasvassa sipulit ja valkosipulit. Siirrä sipulit pois pannulta ja ruskista seuraavaksi makkarat. Lisää lehtikaali ja sipulit pannulle. Hauduta kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes lehtikaali on hieman pehmennyt. (Voit lisätä pannulle tarvittaessa tilkan vettä.) Sekoita joukkoon sinappi.

Valuta salaattijuustokuutiot ja murenna ne haarukalla. Sekoita joukkoon ranskankerma. (Ohenna tarvittaessa maidolla.) Tarjoa pyttipannu dippikastikkeen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Lehtikaali 200g luomu Espanja 1lk
    Hinta 2,29/kpl
    11,45/kg
  • Pirkka salaattijuusto kuutioina suolavedessä 365g/200g laktoositon
    Hinta 2,59/kpl
    12,95/kg
  • Pirkka creme fraiche 18% 150g laktoositon
    Hinta 0,79/kpl
    5,27/kg
  • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
    Hinta 0,79/kpl
    1,58/kg
  • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kg
  • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
    Hinta 1,09/kpl
    10,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (76 arviota)

  • Kokki vitonen
    5 vuotta sitten
    Sitruunainen siskonmakkarapasta täys kymppi en kerenny saamaan paljoa kun menekki niin suuri.
  • Kokki vitonen
    5 vuotta sitten
    Liian tulista tuli Chili con makkaroista.