• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hunajamarinoidut broilerikebakot

Hunajamarinoidut broilerikebakot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka hunajamarinoituja broilerin fileepihvejä
    • puisia grillivartaita

Koristeeksi

    • kirsikkatomaatteja
    • kurkkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi broilerinfileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Työnnä broilerisuikaleisiin vedessä liotetut varrastikut. Kypsennä kebakot 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Koristele vartaat kurkulla ja tomaatilla. Kebakot voi syödä kuumina tai ne voi jäähdyttää ja syödä kylminä. Tarjoa lisänä pestoperhosia ja vihreää salaattia.

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 124 kcal519 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja1,5 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille