• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minikebakot, avaruuskasvikset ja dippikastike

Minikebakot, avaruuskasvikset ja dippikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 kpl
  • 30 - 60 min
  • 22,4 kcal / annos (25g)

Ainekset

24 kpl

Avaruuskasvikset

Dippikastike

Lisäksi

    • puisia varrastikkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kulhoon korppujauhot ja sekoita joukkoon vesi. Sekoita ja anna turvota noin 5 minuuttia.
  2. Leikkaa varrastikut keskeltä kahtia ja upota ne hetkeksi veteen likoamaan, jotta tikut eivät syty palamaan uunissa.
  3. Lisää korppujauhojen joukkoon jauheliha, muna, pizzamauste, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.
  4. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä kebakkoja varrastikkujen ympärille. Pane kebakot leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  5. Halkaise kurkku ja viipaloi puolikuiksi. Leikkaa suippopaprika renkaiksi ja pujota kirsikkatomaatti renkaan sisään niin, että saat pieniä "saturnusplaneettoja". Asettele kasvikset vadille.
  6. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa kebakoiden ja kasvisten kanssa.

Ravintosisältö perannos 25g100 g

  • 22,4 kcal93,6 kJ
  • Proteiinia0,34 g
  • Hiilihydraatteja4,72 g
  • Rasvaa0,12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille