Lihakebakot, dippikasvikset ja -kastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lihakebakot, dippikasvikset ja -kastike

Lihakebakot ja dippikasvikset on helppo valmistaa. Hauska ruoka maistuu myös lapsille.

Ainekset

5 annosta

Dippikasvikset

    • 1/2(300 g)kukkakaali
    • 3–4(300 g)porkkanaa
    • 1iso (200 g)paprika

Dippikastike

Lisäksi

    • varrastikkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kulhoon korppujauhot ja sekoita joukkoon vesi. Sekoita hyvin ja anna turvota noin 5 minuuttia.
  2. Hienonna kuorittu sipuli. Lisää korppujauhojen joukkoon sipulit, jauheliha, muna, suola ja yrttisekoitus. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä kebakkoja varrastikkujen ympärille. Pane kebakot leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, suikaloi kuoritut porkkanat ja suikaloi myös paprika.
  5. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita dipmix-jauhe kermaviliin ja lisää joukkoon kurkkukuutiot. Tarjoa kastike kebakoiden ja dippikasvisten kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille1 arvostelu