• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juusto-kaprislihapullat

Koskenlaskijalla täytetyt juusto-kaprislihapullat maistuvat perunasoseen kanssa.
Juusto-kaprislihapullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 320 kcal / annos (180g)

Ainekset

4 annosta

Täyte

    • 1/2pkt(à 250 g)Koskenlaskija sulatejuustoa, perinteinen

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. (Voit pehmentää sipulin myös mikrossa.) Lisää sipuli, muna, kaprikset, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Leikkaa juusto noin 20 palaan. Pyöritä mureke­massasta lihapullia ja työnnä jokaisen lihapullan sisään juustopala.
  4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6
  • Kuluttajapalvelu8.1.2016

    Kiitos huomiosta Kokki Kolmonen! Harmillisesti kaksi reseptiä oli päässyt sekoittumaan, mutta nyt ainesosat ja työohje täsmäävät. :)

  • Kokki Kolmonen6.1.2016

    Nyt ei ainesluettelo ja resepti ihan kohtaa. Mitä juustoa, paljonko kapriksia, mihin jugurtti laitetaan...?