Hyppää sisältöön
Juusto-kaprislihapullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juusto-kaprislihapullat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Koskenlaskijalla täytetyt juusto-kaprislihapullat maistuvat perunasoseen kanssa.

    Ainekset

    4 annosta
    1 1/2 dl
     
    vettä
    tai
    1 dl
     
    korppujauhoja
    tai
    1 (n. 100 g)
     
    sipuli
    tai
    1/2 rkl
     
    öljyä
    tai
    1
     
    kananmuna
    tai
    2 rkl
     
    tai
    2 tl
     
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    400 g
     
    tai

    Täyte

    1/2 pkt (à 250 g)
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    806 kJ / 194 kcal
    Rasva
    11,3 g
    josta tyydyttynyttä
    4,9 g
    Hiilihydraatit
    6 g
    josta sokereita
    0,8 g
    Proteiini
    16,4 g
    Suola
    1,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
    Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. (Voit pehmentää sipulin myös mikrossa.) Lisää sipuli, muna, kaprikset, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
    Leikkaa juusto noin 20 palaan. Pyöritä mureke­massasta lihapullia ja työnnä jokaisen lihapullan sisään juustopala.
    Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Myllyn Paras Korppujauho 300g
      Hinta 1,49/kpl
      4,97/kg
    • Pirkka kapris 50g/35g
      Hinta 0,99/kpl
      28,29/kg
    • Pirkka pizzamauste 10g
      Hinta 0,59/kpl
      59,00/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg