Juusto-kaprislihapullat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Koskenlaskijalla täytetyt juusto-kaprislihapullat maistuvat perunasoseen kanssa.
Ainekset
4 annosta
1 1/2 dl | vettä tai |
1 dl | korppujauhoja tai |
1 (n. 100 g) | sipuli tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
1 | kananmuna tai |
2 rkl | tai |
2 tl | tai |
3/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
400 g | tai |
Täyte | |
---|---|
1/2 pkt (à 250 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 806 kJ / 194 kcal |
Rasva | 11,3 g |
josta tyydyttynyttä | 4,9 g |
Hiilihydraatit | 6 g |
josta sokereita | 0,8 g |
Proteiini | 16,4 g |
Suola | 1,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. (Voit pehmentää sipulin myös mikrossa.) Lisää sipuli, muna, kaprikset, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Leikkaa juusto noin 20 palaan. Pyöritä murekemassasta lihapullia ja työnnä jokaisen lihapullan sisään juustopala.
Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta