Juusto-kaprislihapullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Juusto-kaprislihapullat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Koskenlaskijalla täytetyt juusto-kaprislihapullat maistuvat perunasoseen kanssa.

    Ainekset

    4 annosta
    1 1/2 dl
     
    vettä
    tai
    1 dl
     
    korppujauhoja
    tai
    1 (n. 100 g)
     
    sipuli
    tai
    1/2 rkl
     
    öljyä
    tai
    1
     
    kananmuna
    tai
    2 rkl
     
    tai
    2 tl
     
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    400 g
     
    tai

    Täyte

    1/2 pkt (à 250 g)
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    806 kJ / 194 kcal
    Rasva
    11,3 g
    josta tyydyttynyttä
    4,9 g
    Hiilihydraatit
    6 g
    josta sokereita
    0,8 g
    Proteiini
    16,3 g
    Suola
    1,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.

    Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. (Voit pehmentää sipulin myös mikrossa.) Lisää sipuli, muna, kaprikset, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    Leikkaa juusto noin 20 palaan. Pyöritä mureke­massasta lihapullia ja työnnä jokaisen lihapullan sisään juustopala.

    Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka korppujauho 320g
      Hinta 1,19/kpl
      3,72/kg
    • Pirkka sipuli 350g Suomi 2lk
      Hinta 1,09/kpl
      3,11/kg
    • Pirkka rypsiöljy 450ml
      Hinta 2,19/kpl
      4,87/l
    • Pirkka kapris 50g/35g
      Hinta 0,99/kpl
      28,29/kg
    • Pirkka pizzamauste 10g
      Hinta 0,45/kpl
      45,00/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
      Hinta 1,99/kpl
      26,53/kg
    • Valio Koskenlaskija 250g perinteinen
      Hinta 3,39/kpl
      13,56/kg
    • Plussa-etu −7 %
      Myllyn Paras Korppujauho 300g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 1,19/kpl
      3,97/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,29/kpl (4,30/kg)
    • Moilas korppujauho 350g gluteeniton
      Hinta 3,89/kpl
      11,11/kg
    • Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lk
      Hinta 1,69/kpl
      1,69/kg
    • Sipuli
      Hinta n. 0,10/kpl
      0,95/kg
    • Pirkka rypsiöljy 900ml
      Hinta 3,99/kpl
      4,43/l
    • Neito rypsiöljy 500ml
      Hinta 4,35/kpl
      8,70/l
    • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
      Hinta 1,49/kpl
      4,28/kg
    • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Hinta 1,69/kpl
      4,14/kg
    • Figaro kapris etikkaliemessä 50g/35g
      Hinta 1,15/kpl
      32,86/kg
    • Royal kapris 105/65 g
      Hinta 2,35/kpl
      36,15/kg
    • Pirkka Parhaat pizzamauste 20g Pizzanpaistajat
      Hinta 2,19/kpl
      109,50/kg
    • Santa Maria Pizzamauste 16g
      Hinta 3,19/kpl
      199,38/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Meira Mustapippuri 60g kokonainen
      Hinta 2,45/kpl
      40,83/kg
    • Pirkka Luomu suomalainen naudan jauheliha 10% 300g
      Hinta 4,99/kpl
      16,63/kg
    • Pirkka maustamaton sulatejuusto 400g laktoositon
      Hinta 4,35/kpl
      10,87/kg
    • Pirkka sulatejuustopala 250g laktoositon
      Hinta 2,95/kpl
      11,80/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,9 (18 arviota)

    • Pena
      5 vuotta sitten
      Tämähän olikin mielenkiintoinen viritelmä. Kovinkaan monessa ruoassa ei kapriisinnupuilla ole käyttöä, mutta tähän ne sopivat.
    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Kiitos huomiosta Kokki Kolmonen! Harmillisesti kaksi reseptiä oli päässyt sekoittumaan, mutta nyt ainesosat ja työohje täsmäävät. :)
    • Kokki Kolmonen
      7 vuotta sitten
      Nyt ei ainesluettelo ja resepti ihan kohtaa. Mitä juustoa, paljonko kapriksia, mihin jugurtti laitetaan...?