Juusto-kaprislihapullat
Koskenlaskijalla täytetyt juusto-kaprislihapullat maistuvat perunasoseen kanssa.
4 annosta30 - 60 min320 kcal / annos (180g)
Ainekset
4 annosta
- 1 1/2dlvettä
- 1dlkorppujauhoja
- 1(n. 100 g)sipuli
- 1/2rklöljyä
- 1kananmuna
- 2rklPirkka kapriksia
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Täyte
- 1/2pkt(à 250 g)Koskenlaskija sulatejuustoa, perinteinen
Valmistus
30 - 60 min- Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
- Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. (Voit pehmentää sipulin myös mikrossa.) Lisää sipuli, muna, kaprikset, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Leikkaa juusto noin 20 palaan. Pyöritä murekemassasta lihapullia ja työnnä jokaisen lihapullan sisään juustopala.
- Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 180g100 g
- 320 kcal1 340 kJ
- Proteiinia 29 g
- Hiilihydraatteja10 g
- Rasvaa18 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tämähän olikin mielenkiintoinen viritelmä. Kovinkaan monessa ruoassa ei kapriisinnupuilla ole käyttöä, mutta tähän ne sopivat.
Kiitos huomiosta Kokki Kolmonen! Harmillisesti kaksi reseptiä oli päässyt sekoittumaan, mutta nyt ainesosat ja työohje täsmäävät. :)
Nyt ei ainesluettelo ja resepti ihan kohtaa. Mitä juustoa, paljonko kapriksia, mihin jugurtti laitetaan...?