• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helpot jauhelihapihvit

Helpot jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 117 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Lisäksi

    • 3(300 g)tomaattia
    • 1prk(2 1/2 dl)Crème Bonjour Cuisinea, valkosipuli & yrtit

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kermaviili tai vesi, sipulikeittoainekset ja korppujauhot kulhossa. Lisää muna, jauheliha, maissit ja oregano. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  2. Pyörittele seoksesta kostein käsin noin 10 pyörykkää ja painele pyörykät tasaisiksi pihveiksi.
  3. Paista pihvit (muurinpohja)pannulla kypsiksi. Voit kypsentää ne myös uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  4. Kuutioi tomaatit ja sekoita ne Crème Bonjourin joukkoon. Tarjoa jauhelihapihvien kastikkeena. Tarjoa lisäksi keittyjä perunoita ja salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 117 kcal489 kJ
  • Proteiinia8,38 g
  • Hiilihydraatteja5,63 g
  • Rasvaa6,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua
  • Kuluttajapalvelu29.2.2016

    Puavo, pihvit onnistunevat ilman maissiakin. Tällöin oreganoa voinee hiukan vähentää.

  • Puavo28.2.2016

    Voiko tämän tehdä ilman maissia?